Jack Welch

Contact

Adresa: Strada Teheran nr. 1, etaj 1, sector 1, Bucureşti

Tel: +4 021 319 77 10

Email: office@qualians.com

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Qualians se obliga sa administreze in conditii de siguranta datele personale si numai pentru scopul de a va informa cu privire la produsele, serviciile, evenimentele oferite.

Qualians nu va face cunoscute datele cu caracter personal pe care i le furnizati decat catre si la solicitarea organelor legale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Newsletterele noastre contin o metoda simpla, automatizata de dezabonare (tip“daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter click aici”)